Dags för ättestupan redan?

Standard

Idag verkar ingenting gå som det ska! Slöjddagen med eleverna slutade på akuten. Efter förseningar kom jag till slut tillbaka till skolan, och där tyckte flera att jag missat att informera om än det ena än det andra som jag inte ens visste att jag behövde informera om. Jag hittade inte in på fritids när det var dags att hämta Elina, och till råga på allt är min blogg plötsligt på engelska! :S

Krånglig dag detta!

Förkylningen har börjat ge sig en aning, men det trycker i pannan och svider i ögonen. Särskilt pigg är jag inte heller. Ärligt talat tycker jag att jag varit onormalt trött ganska länge nu. Faktiskt så har jag blivit gradvis tröttare under de senaste åren, och såå gammal är jag ju inte att jag borde se det som normalt, eller? Jobbarkompisarna pushar mig att gå på hälsokontroll, så jag ska väl ta och göra det.

Jag känner mig egentligen inte sjuk, men orken tryter och humöret pendlar friskt. Sen har jag haft problem med extremt kalla händer och fötter i vinter. Bara att köra till jobbet har fått fingrarna att domna bort och bli alldeles vita, trots vantar, och sedan har det tagit minst en halvtimme innan jag fått igång dem igen. Lägg till att jag fryser i stort sett hela tiden (även nu, trots tredubbelt lager på överkroppen) och har supertorr hud trots ihärdigt smörjande. Mitt ansikte har åldrats snabbt, och håret behöver en inpackning efter varje schamponering för att inte se ut som Svinto.

-Är du sjuk eller, som är så trött jämt? frågade Elina mig nyligen.

Jag är inte olycklig eller speciellt orolig, men om det finns något som kan få mig att bli lite mer som mitt ”gamla” jag hade det varit underbart. Är det det faktum att åren går, ja då får jag acceptera det.

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s