Nu har jag varit duktig!

Standard

En timmes Zumba kompletterat med lite extra knipövningar satte fart på mig och jag har fått massor gjort. Nu står det färdigpackade flyttkartonger och påsar med utrensat skräp lite här och där här hemma. På något sätt känns det fortfarande overkligt att vi ska flytta om bara några veckor, men för varje kartong jag tejpar ihop känns det lite verkligare.

Efter två år som särbo tycker jag att det ska bli så underbart att få somna och vakna intill min älskade varje dag. Det är något man kanske inte uppskattar ordentligt förrän man varit i den här situationen.

Att komma ihåg inför framtiden: Att somna och vakna tillsammans med den man älskar är något att värdera högt!

Som särbo har man inte mycket grå vardag tillsammans, och det kan ju ses som en fördel av många. Inte av mig! Jag ser fram emot att dela vardagen med M, väldigt mycket. Jag mår bättre med honom vid min sida, oavsett om vi hittar på något eller bara slappar. Allting känns lättare när jag har honom att dela det med, och när man kan dela på arbetet. Och delar på arbetet gör vi verkligen, Magnus är den mest jämställda man jag någonsin träffat. Han fixar allt på det mest självklara sätt, utan att jag behöver be om det eller tacka för det. Och samtidigt är han den mest manliga man jag kan tänka mig. Fan vilken tur jag har som träffat honom!

Nu unnar jag mig lite vila i soffan medan regnet öser ner utanför fönstren.

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s