Arg Arg Arg!!

Standard

Ni som har följt oss vet hur besvärligt vi haft det med Magnus alla konstiga sjukdomssymptom det senaste året. Nu har det alltså gått så långt att hans hjärta gav upp, och han blev räddad av ambulanspersonalen i Berlin som fick igång pumpen igen.

Tänk er in i situationen; ni har just varit med om en nära-döden-upplevelse efter ett av flera allvarliga krampanfall. Ni fick lämna sjukhuset på nåder för att resa hem, trots att bekymrade läkare ville ha er kvar för observation i fem dygn. Ansiktet är sönderskrubbat efter att ha gnuggats mot asfalten. Ena axeln värker efter fallet mot samma asfalt.  Det är mycket oklart om eller när det blir ännu ett anfall, hur det i såna fall kommer att yttra sig och vad som ev kan trigga igång det. Vad gör ni? Fundera noga nu…

Ni kanske tycker att det är läge att stanna hemma och i lugn och ro söka upp rätt personer för att få den vård ni behöver?

FEL!!


Imorgon bitti kl. 7.00 är Magnus på plats på jobbet i vanlig ordning!

Varför? Jo, för att de enormt medkännande medarbetarna på

FUCKING   BORLÄNGE

tycker att ”idag mår du ju bra, du klarade hemresan så fint så nog kan du jobba”.

Men de är vänliga nog att låta honom avlägsna sig för att besöka läkaren om det finns en tidsbokning. Är inte det gulligt??

»

 1. min chef sa till mig senast idag: ”hälsan går före jobbet”…eller hur??!!
  Jag tror det handlar om att ta sig själv på allvar TROTS att inte sjukvården och arbetsgivare gör det. Är jobbet verkligen så viktigt att det är värt att dö för?

  Men..det flög ju ur mig om min kompis när vi träffades på Willys..Kan ni inte ta och kontakta Akademiska sjukhuset!! Please!?
  Bara be att få snacka med någon där om det går. Det är inte första gången man missar eller nonchalerar personer inom sjukvården bara för att man inte vet vad det är och famlar i luften..
  Jag vill faktiskt också att ni två ska sitta i varsin gungstol och ta er en rööööökig whisky

 2. Tja …..
  Jag har fått några riktigt tunga tabletter som ska förhindra kramp, men de har som effekt att man blir väldigt väldigt trött och när man väl somnar så hamnar man i djup halvkoma sömn. Nu hör till jobbet mitt att vi kör morgonmöten varannan onsdag en halvtimme innan öppningsdags, dvs kl.06.30. Men med min medicinering i omloppet så är det djävligt svårt att vakna på beställning till en klocka. Jag kom således lite sent i går och i morse, så det blev skäll med orden: – Det är djävligt nochalant att inte sköta tiderna här!

  Suck……. måste man göra som en annan i min närhet gjorde helgen… han tog repet. The easy way out.

 3. Fattar inte vilket jävla ställe du jobbar på dom verkar ju definitivt leka med folks hälsa IDIOTER!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s