Jag blir galen!!

Standard

Skolan ska byggas om, och just nu låter det som att de testkör ett jetplan i salen intill. Det är outhärdligt! Jag har fått lov att skicka ut eleverna på rast, arbetsmiljön är fullkomligt oacceptabel.

Halva mitt hem ligger nedpackat i flyttkartonger. Skolan är också till stor del nedpackad och omstuvad. Mitt blivande hem är ett bygge. Skolan jag jobbade på innan jag kom hit var i ständig omvandling; ideliga byten av klassrum och lokaler innan den till slut stängdes för gott.

Samtidigt som jag längtar efter lugn och ro tycker jag att det är ganska spännande att se all turbulens som pågår både i det stora och i det lilla just nu. Naturkatastrofer, ekonomiska kriser, otroligt många som byter partners och omgrupperar sig etc etc…

För er som liksom jag tror på att det finns högre syften och orsaker till det spel som pågår runt oss alla, eller är nyfikna på teorier kring 2012, vill jag rekommendera Teresa Rexlins bloggar. Allt hon skriver är sånt jag tror på, och många av hennes tankar har jag själv tänkt.

Rexlins astroblogg

Wake up Sweden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s