Mammons tid!

Standard

Det såg så himla bra ut!

Magnus åkte till akuten och fick träffa en läkare som lyssnade intresserat på hela hans sjukdomsberättelse. Det togs prover, lyssnades, klämdes etc. Läkaren gjorde bedömningen att Magnus skulle läggas in för en grundlig undersökning. Wohoo!!

Läkaren gick iväg för att börja ordna med saker och ting, och Magnus ringde sin far och bad honom hämta Simon på dagis. Allt verkade vara frid och fröjd, men man ska ALDRIG ropa hej!

När läkaren kom tillbaka fick han förläget berätta att hans chef sagt nej till Magnus inläggning! Samma chef som jag så sent som igår kväll hade mailkontakt med! Samma chef som igår kväll skrev att han hade full förståelse för vår jobbiga situation! Samma chef som skrev att de alltid gjorde sitt bästa för att ge sina patienter möjlighet till second opinions!

Om någon vidare undersökning skulle genomföras måste det gå via vårdcentralen! Man behöver inte ha högre IQ än sitt skonummer för att räkna ut att landstinget sparar pengar genom att hänvisa kostsamma patienter till den kommunalt finansierade sjukvården.

Hur sjukt är vårt samhälle egentligen??

Ett svar »

  1. Jättesjukt! Helt fruktansvärt gräsligt jättesjukt, sjukvården och alla dess instanser är sjukast av allt i samhället, och då menar jag inte patienterna (som ju är sjuka) utan allt runtomkring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s