ZZZZzzzzzzzzzzz……..

Standard

Jag har drabbats av den stora tröttheten igen. Helst skulle jag vilja lägga mig och sova och vakna igen om sisådär en tre veckor, när skolan är slut och det är dags för flytt.

Det är inte det minsta konstigt att jag är trött egentligen. Det är den hemska oron som jag går och bär på hela tiden som närapå tar knäcken på mig. Jag vet inte hur många nätter jag spenderat med att googla efter och läsa om alla möjliga sjukdomar och symptom. På kuppen har jag blivit hypokondriker, och just nu lider jag bla av mineralbrist, bihåleinflammation, hypotyreos och en släng bröstcancer.

Jag har mailat till ledningen för hälso- och sjukvården, chefen för neurolgi- och medicinkliniken, patientnämnden och netdoktor.  Jag måste kolla hur Magnus mår minst en gång i timmen för att över huvud taget kunna klara av någonting i vardagen. Jag är en oengagerad lärare och en oengagerad mamma.

MEN, Jag har faktiskt hittat en möjlig förklaring! När jag visade min upptäckt för Magnus tyckte han att symptomen stämde till 100%, och detta ska han ta med sig till vårdcentralen imorgon.  Skulle jag vara på rätt spår tänker jag dumförklara varenda läkare som varit inkopplad på fallet, utom möjligen akutläkaren som verkade tänka i samma banor, men som inte fick fortsätta undersökningen. Så det så!

»

  1. Tänk om du hittat rätt, så fantastiskt för Magnus och er allihop! Men samtidigt: vilken skandal och så otroligt pinsamt för alla han träffat inom vården om en lekman sitter vid datorn och hittar svaret på det som de gått bet på!

    Dr Åsa House!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s