Klantig!

Standard

Jag och småtjejerna besökte Karin på Sold idag och tog med alla urvuxna kläder ur tjejernas garderob till lilla Frida. Åsa O kom också förbi  med sina pojkar. En riktigt trevlig fikastund blev det, och mina tjejers ögon lyste av lycka när de insåg att de kommit till ett hem med fikabröd.  Hos Karin finns det alltid smarrigt  hembakat, jag fattar inte hur hon hinner!

Åsa hade med sig en ytterligare bunt noter till körlåtar jag ska lära mig över sommaren. Jag har ju haft turen att bli välkomnad till Borlänge kammarkör, och måste lära mig alla sånger de övat på under vintern till konserten de ska ha i oktober. PÅ ITALIENSKA! Mamma Mia! Jag börjar undra om jag tagit mig vatten över huvudet.

Det var skönt att jag tog mig i kragen och var lite social som omväxling, det har gått väldigt trögt att orka ta sig någonstans på sistone.  När jag hälsar på gamla vänner märker jag dock att jag mår bra av det, det är så skönt med människor som ger energi istället för att suga ur det lilla man har kvar.

Väl hemma gjorde jag det jag fasat för! Det hade blivit senare än beräknat så jag var ivrig att få småtjejerna i säng så fort som möjligt. Jag parkerade, plockade ur grejerna ur bilen, klickade på bilens låsknapp och smällde igen dörren. Med nycklarna kvar i tändningslåset! Det var bara att ringa efter Åsa O igen, bilägarinnans dotter,  som TACK OCH LOV hade extranycklar!Tack Åsa!

Magnus har pratat med en läkare på VC idag, men beskedet blev bara mer väntan. Lyckligtvis har han nu fått en kontakt på Patientnämnden som verkar bra, och som ska kolla upp varför ärendet bara bollas fram och tillbaka medan vår oro växer. Bara att ha någon som äntligen lyssnar och vill hjälpa till betyder oerhört mycket i det här läget. Härom dagen hörde jag på Magnus att han började tappa modet efter alla turer som inte lett till någonting, och det var jobbigt. Nu har ett nytt hopp tänts, och vi kämpar vidare.

Imorgon är det fredag! 😀

»

  1. Kul att ni kom, och tack för kläderna! Och vad gäller det hembakta tänker jag genast: hos Åsa är det alltid välstädat, jag fattar inte hur hon hinner! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s