Mitt i kaoset

Standard

Nu är man Borlängebo på riktigt sedan en hel vecka, och även fastän vi jobbat effektivt från morgon till kväll är det fortfarande en smula kaotiskt. Mycket pyssel har vi framför oss ett bra tag framöver. Men det blir så himla snyggt, jag är supernöjd och det är för det mesta bara roligt med allt fixande. Och efter att älsklingen härom dagen höll på att säcka ihop av allt arbete på sista tiden, är vi noga med att ta pauser och bara koppla av emellanåt. Rättare sagt; jag är noga med att han tar pauser och kopplar av emellanåt. Maken till rastlös karl får man leta efter, frisk eller sjuk gör ingen större skillnad. Men händer saker, det gör det!

Våra fantastiska ungar har som den naturligaste sak i världen anpassat sig till de nya förhållandena, och jag förundras som alltid över vilken tur vi har. Hittills har allt gått fullständigt smärtfritt och alla är nöjda. Allt är som det ska vara helt enkelt! Stökigt, men härligt!

Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen så det inte bara blir rena lägesrapporter, men risken finns att det kommer att bli så ett tag till.  Nu ska vi testa vårt nya ljudsystem till TV:n och kolla på lite action! Hörs snart! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s