Men nu så…

Standard

..ska jag ta tag i bloggandet igen!

Först en snabb resumé av vad som hänt sedan sist:

Semester till Cypern var helt underbar! Vi bodde på ett kanonfint ställe och hängde vid poolen mest hela dagarna. Ungarna låg i vattnet från morgon till kväll, och efter uppgradering till All Inclusive,  så de kunde äta hur mycket glass och dricka hur mycket läsk de ville, var stämningen på topp hela tiden. Maten var också kanon, och jag kände mig som en Michelingubbe när jag kom hem. Amanda lärde sig simma ”på riktigt”, dvs med huvudet ovanför vattenytan, och vägrar numera använda vare sig simring eller puffar. Alla brände sig mer eller mindre, trots solskyddsfaktor 50, men även då det var runt 35C var det behagligt tack vare härliga vindar. Mer sånt vill vi ha, och vi drömmer om en resa till om en inte allt för avlägsen framtid.

.

Två utflykter hann vi med under veckan; en båttur och ett besök på ett gigantiskt vattenland. Vattenlandet var verkligen något i särklass, jisses! Väldigt kul med otroligt häftiga attraktioner, välskött och fint! Det enda negativa var de långa köerna och att det var väldigt dyrt med mat och dryck. 90:- för en pizzaslice känns lite väl i överkant!

.

Här hemma i Ovandal har vi också haft det mysigt och bra! De varmaste veckorna tog vi det mest lugnt och slappade. Det var duktigt gjort eftersom det fortfarande fanns/finns en hel del att ta tag i med bygge och organisation. Men det går framåt minsann! Köket är nästan helt klart nu, bara några små detaljer fattas. Jag väntar tills varenda liten list är på plats innan jag lägger ut före/efter-bilder. Semesterbilder ska jag dock försöka lägga ut ikväll om jag hinner. Vi får en IKEA-leverans i eftermiddag så det blir nog lite skruvande och muttrande först…

»

    • Vilka bilder är dina?? De få bilder jag inte tagit själv har jag hittat på nätet, öppna och offentliga. Men är det något som stör dig får du förtydliga dig vilken/vilka bilder det handlar om så tar jag bort dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s