Koko-varning!

Standard

Jag gick upp tidigt idag för att skjutsa Magnus till jobbet. Jag behövde bilen för att hämta tjejerna vid tåget. Klockan sex satte alarmet igår, 3,5h efter att jag somnat. Jag kände mig inte så glad då kan jag säga!

Stackars Magnus, som inte  lärt känna mitt extremt labila morgonhumör, blev mäkta förvånad över att jag blev så upprörd över att jag inte fick duka av bordet så det tom kom ett par tårar. Jo ni läste rätt! Före mina två stora muggar kaffe växer minsta lilla missförstånd till en världskatastrof i mitt inre, och totalt sammanbrott ligger och lurar precis under ytan.  Koko-varning? Absolut! Lyckligtvis är det snabbt övergående, och eftersom jag är så förträfflig i övrigt tror jag han kan ha överseende med det. 😉

Jag höll mig ändå rätt pigg på förmiddagen, då jag fick besök av Karin O och barnen. Trevligt, trevligt! Kul att prata  med Karin, och härligt att se någon som fortfarande kämpar på med matning och bajsblöjor och känna sig nöjd med att man redan klarat av den biten. (Inget illa ment Karin, dina barn är så gulliga, men jag har bytt så många blöjor i mina dar att jag är fullkomligt mättad.)

Nu när allt är avklarat, flickorna hämtade och livet tillbaka till det normala gör sig den korta nattsömnen påmind. Men det är bara att bita ihop, snart börjar skolan igen och då är det slut på sovmorgnarna.

Magnus var hos tandhygienisten idag och fick sig en uppläxning! Inte nog med det, att döma av ansiktsuttrycket när han stapplade ut efter en timmes storrengöring av gaddarna fick han sig en omgång stryk också, och då av det otrevligare slaget. Nu blir det hårdkörning med tandtråd och stickor ett tag framöver, och återbesök om några veckor för att se hur han skött sig. Elaka jag fick självklart lov att berätta om mitt enda besök hos en tandhygienist, 13 år efter senaste undersökning. Puttelite tandsten, i övrigt felfritt! Det ni! Mina tänder är inte vackra, men de är starka! Ja det är en beskrivning som passar ganska bra in på mig över huvud taget faktiskt när jag tänker på det. Förutom på morgnarna, för då är jag bara en liten, hudlös,  eländig krake…

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s