Rastlös!

Standard

Jag har en oro i kroppen som jag inte alls gillar! Jag har städat lite, lagt in all ren tvätt i skåpen och spelat spel med tjejerna, men hela tiden är det något som gnager.  Kanske beror det på att dagen A som i arbetslös närmar sig, och jag inte kommit någon vart med mina ansökningar. Mitt cv finns registrerat på otaliga platser på nätet, jag plöjer igenom varenda jobbsite flera gånger/dag och har skickat massor med ansökningar, men det är helt sjukt hur trögt det går!

Jag har nog varit bortskämd tidigare, jag har aldrig haft några problem att få jobb. De anställningsintervjuer jag varit på innan jag flyttade hit har, förutom i ett fall med ett jobb jag inte ville ha, lett till anställning. Full av självförtroende har jag därför gått till de intervjuer jag blivit kallad till på sistone (dock bara två stycken). Intervjuerna har flutit på bra, och jag har gått hem och väntat. Vad händer? INGENTING! Inte ett jädra ljud från de som lovade höra av sig hur utfallet än skulle bli. Ändå söker jag jobb som jag måste anses vara överkvalificerad till, jag vill ju bara ha ett enkelt jobb i butik eller liknande. Ett jobb som innebär att man är ledig när man är ledig! Slippa planera, rätta prov och få samtal från föräldrar mitt i nattningen av barnen!

Jag är övertygad om att när det går trögt med något är man inne på fel spår. Det finns drömmar och planer som jag inte satt i verket ännu, tex en distanskurs som jag är jättesugen på att hoppa på. Egentligen har jag väl redan bestämt mig för att satsa på den, men har inte fått tummen ur. Det är nog dags att få det nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s