2010 – En kort resumé

Standard

Januari – Magnus renoverar nästan ihjäl sig, bokstavligt talat, och blir sjukskriven. Jag har anmält huset till försäljning och fixar och donar på mitt håll.

Februari – Orimligt mycket snöande och jag skottar taket. Tanken var att minska risken för att takeländet skulle rasa in, men resultatet blev att jag skapade en lekplats för inte bara egna utan hela gatans barn som plötsligt kom flygande förbi vardagsrumsfönstret. Alla föräldrar var inte lika glada! Magnus låg inne i svåra plågor pga komplikationer efter sterilisering. Jag kan intyga att män med lila pungkulor i storleksordningen apelsiner får en mycket intressant gångstil! Jag besparar er bildbevis…

Mars – Vi stressade vidare med renoveringar men fick en liten paus när vi utnyttjade vår julklapp och spenderade en riktig lyxhelg i Tällberg, älsklingen och jag. Vi lyxade till det med svindyrt vin till middagen, och servitörerna var sedan fantastiskt tillmötesgående. Jag lyckades otroligt nog få M att dansa lite med mig i pianobaren. Mysigt!

April – 70-talskonsert med Gesundakören! Så himla kul! Jag saknar er!

Maj – Jobba, packa, jobba, packa… Magnus är på jobbresa och blir dålig igen, så dålig att han måste återupplivas i ambulansen. Mycket jobbig tid!

Sanna debuterade som showartist i Mirandakörens Michael Jackson-show! Mitt hjärta svämmade nästan över av stolthet!

Juni – Skolavslutning för mina vackra flickor! Hjärtat svämmade visst över igen!

Flyttlasset går!

Juli – Livet är underbart! Vi levde livets härliga, glada dagar i Ovandal och på Cypern.

Augusti – Renoveringarna fortsätter, och jag söker hundratals jobb men det går mer än trögt. Mora kommun försöker förlänga min uppsägningstid men facket höll med mig om att det var orimligt, så det löste sig.

Barnen börjar på sina nya skolor och trivs redan från början!

September – Jag får nytt jobb! SFI-lärare är man numera, och det är intensivt men kul!

Oktober – Konsert med Borlänge Kammarkör – Viva Italia! Sedan bara jobb, jobb, jobb….

November – ekorrhjulet är i full gång! Vi installerar bergvärme lagom till den värsta kylan. Jag är ute i god tid och handlar julklappar online.

December – Myspysjul! Och planer för 2011 är i full gång. Det finns starka förutsättningar för ännu ett härligt, minnesvärt år.

Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s