Nytt år – nya förutsatser!

Standard

Jag har alltid gillat den mörka, kalla tiden fram till jul. Det är den enda tiden på året det är helt accepterat att hålla sig inomhus, vara slapp och slö och äta hur mycket godsaker man vill. Alla vet ju att det inte är någon idé att försoka komma i form före jul, så då kan man ju lika gärna passa på att svulla riktigt ordentligt. Härliga tider!

Nu när jag sitter här i soffan efter helgerna, med en degig mage som närapå lägger sig över laptopens tangentbord, poppar mitt favoritcitat av Shakespeare upp i huvudet; ”Så går beslutsamhetens friska hy i eftertankens kranka blekhet över”. Inte för att det var ett genomtänkt beslut att käka upp sig så in i bängen, men dock – eftertanken har kommit ikapp mig och jag inser i min kranka blekfethet att det kommer att krävas en hel del för att återställa figuren till normalläge inom rimlig tid.

Youre Fat

Nåja, friska tag och ny beslutsamhet är vad som gäller framöver! Igår tog jag mig några km på löpbandet, och idag tillbringade vi några timmar i pulkabacken, där jag frivilligt agerade ”kälkuppdragare”. Två kilo kroppsvikt ska bort helt och hållet, och ytterligare några ska omvandlas från fett till muskler.

Same procedure as last year? Same procedure as every year!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s