Målarmania!

Standard

Vad gör man inte för en ledig klämdag!?

Idag var jag på jobbet från 8.00 till 22.00! Nog för att jag gillar mitt jobb, men inte riktigt så mycket att jag planerar att 14h-dagar blir frekvent återkommande. Den enda anledningen till att jag stannade kvar en enda minut efter 17.00 var att jag vill jobba in tid för att få vara ledig med resten av familjen på fredag. Nu är det bara tre timmar kvar att jobba in, så imorgon kanske jag hinner hem innan ungarna somnar.

Fram till normal sluttid (som alltså är 17.00, den privata skolvärlden är tuffare än den kommunala!) jobbade vi med den lokala arbetsplanen. Ett arbete som jag vanligtvis avskyr, men som faktiskt gick bra och smärtfritt tack vare att vi har ett så bra arbetslag. Jag gillar verkligen mina kollegor! Kvällen spenderades med att måla en stor lokal på skolan tillsammans med min underbara kollega Hanna. (Tuffare som sagt, vi gör väldigt mycket mer än att bara planera och undervisa.)

Hanna och jag delar arbetsrum storlek mindre, och har gjort så sedan i september. Hon är ung och helt ny som lärare, men ändå så otroligt kompetent och duktig. Man kan tro att jag skulle behöva stötta henne i arbetet, men lika ofta är det precis tvärtom. Dessutom är hon så otroligt trevlig! Alla dessa dagar vi jobbat så nära varandra, slitit och släpat under kaotiska förhållanden, har jag inte känt mig det minsta irriterad på henne en enda gång. Hanna är ett under av lättsamhet, och jag kan inte tänka mig en bättre medarbetare.

Nu är jag trött! Over and out…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s