Är det dags att oroa sig igen?

Standard

Ni som läst min blogg tidigare vet hur arga vi varit över hur Magnus blivit behandlad inom sjukvården. Ni som inte har en aning om vad som hänt men är intresserade kan få en inblick genom att läsa mitt inlägg ”Brevet” postat i maj 2010.

Efter allt tjafs hände just ingenting mer. Vi gav upp Landstingets instanser då vi bara möttes av stängda dörrar, och Magnus sökte sig till privatläkare. Privatläkaren satte igång med att begära in journaler och sätta sig in i fallet, men fick av någon underlig anledning, trots upprepade försök, aldrig åtkomst till resultatet från den hjärnröntgen som genomfördes på Falu lasarett.

Eftersom Magnus mått relativt bra sedan den stora kraschen, och vi inte fått några nya svar på hans underliga symptom, har vi låtit det bero, fortsatt våra liv som vanligt och hoppats på att hans kropp kanske lyckats reparera sig själv på något sätt.

Häromdagen ringde en överläkare från neurologen i Falun och sa att han hade fått en ledig tid pga ett återbud, och att Magnus ska komma dit. Samtalet var mycket kort och utan information om vad besöket går ut på.

Är det inte underligt alltihop? Varför ringer de nu, efter att ha gett kalla handen gång på gång när det verkligen behövdes hjälp?

»

  1. Hoppas verkligen att det går åt rätt håll nu, Åsa! Men de verkar minst sagt lite störda inom vården där. Ett vänligt bemötande kan väl inte kosta något, om det inte är så att de är så slutkörda där själva att de har gått in i väggen hela bunten. Enda ursäkten för ett sånt bemötande, tycker jag. Tänker på er. Lycka till!

      • Hej Mill! När jag ser hur länge sedan det var du kommenterade inser jag att det vat ett bra tag sedan jag varit inne på bloggen. Det visade sig att det inte fanns något att oroa sig flr, tvärtom! 🙂 Ska försöka få ihop en liten blogg om det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s