Det är mycket nu!

Standard

Ja, egentligen kan jag väl inte skylla på att jag inte haft tid att blogga, jag har inte haft någon större lust helt enkelt. Det tråkiga när man bloggar sällan är att det känns som att man måste rapportera ”allt” som hänt sedan sist, och det är så tråkigt med snabbgenomgångar, men här kommer en i alla fall;

Allt rullar på, alla mår bra, några har fyllt år, kören har haft konsert, jag jobbar fortfarande med SFI, Magnus jobbar fortfarande på Dahl, ungarna trivs bra i skolan, flickorna har varit på semester i Abu Dhabi, småttingarna växer och tappar tänder,  och vi är fortfarande glada och lyckliga.

Det är mycket roligare att skriva om sånt som kommer!

Det mest fantastiska som är på gång är att min älskade brorsdotter Camilla och hennes mysiga pojkvän Jörgen ska bli föräldrar i höst. En ny generation på gång! Jag tycker det är så himla roligt och det gör ingenting att det får mig att inse att jag är betydligt äldre än jag känner mig, att jag nu hamnar i ”mormorgenerationen”. Strunt samma att jag så smått börjat fundera på om det är dags att sätta igång med pensionssparandet och ställa sig i kö på serviceboende, det har ingen betydelse alls!

Skämt åsido; lyckliga, lyckliga bebis som får Camilla och Jörgen till föräldrar! Den kommer att få en underbar, kärleksfull start i livet.

Närmare inpå händer något annat skojigt, inget mindre än mitt och Magnus bröllop! Ett riktigt kyrkbröllop ska det bli minsann, men klänning och kostym och hela baletten. Kul, kul och jag är nästan inte stressad alls, bara lite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s