Beundrarbrev!

Standard

Tänka sig att man skulle få lov att vänta i 37,5 år på ett tvättäkta beundrarbrev!

Igår jobbade mina elever i datasalen, och en av mina ”stjärnor” i klassen ropade på mig för att jag skulle rätta hans text. Det visade sig att han hade skrivit en text om mig. Och inte vilken text som helst vill jag lova! Jag skulle med glädje citera hela köret, men jag nöjer mig med att avslöja att mitt yttre beskrevs med ord som puma, ögon som strålar som diamanter, ansikte som en sommardag och mjuka, oskyldiga läppar. Ha! Vad säger ni nu då!? 😉

Någon annan hade kanske blivit generad, men inte jag. Jag blev jätteglad, sprang och hämtade mitt USB-minne för att spara ner texten, skriva ut den och ta med den hem för att visa Magnus!

Ni förstår nog att min älskade inte är den svartsjuka typen. Faktum är att han är nästan hopplöst icke-svartsjuk, och när man är född med en knepig kvinnohjärna och dessutom har varit med om det rakt motsatta, kan man i sina svaga stunder glömma bort att detta visar på ett stort förtroende, och inte alls  på att man inte bryr sig. Ni kanske förstår vad jag menar, eller så är det bara mina egna demoner som spökar. För det allra, allra mesta tycker jag att denna till synes oändliga mängd förtroende är fantastiskt underbar, och jag skulle inte byta det mot något. Men så finns ju det där med PMS…

Nåja, tillbaka till mitt beundrarbrev! Sagt och gjort så tog jag med texten hem och presenterade den för familjen. Sanna läste upp det vid middagsbordet (eller försökte åtminstone, det var svårt att få sammanhanget mellan gapskratten, men jag tror det viktigaste kom fram).

Resultatet av denna text blev att jag kände mig väldigt uppiggad och glad, barnen fick sig ett gott skratt och Magnus verkade uppriktigt glad för min skull. Idel positiva effekter här hemma!

Den enda som inte var fullkomligt belåten efter denna händelse var min elev, som med en skämtsam glimt i ögonen idag beklagade sig över att han hade gjort arbetet, och min sambo fick ut vinsten.

Nåväl, 6 av 7 nöjda är ju i alla fall ett mycket bra utfall… ;D

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s