Fredagsmys!

Standard

Barnfri helg igen, vilket är en kombination av skönt lugn och dyster saknad. Rutinen är dock densamma som alltid!

Magnus och jag tar en sväng till ICA Maxi. (ICA Maxi borde snart rulla ut röda mattan för oss när vi kommer med tanke på hur mycket vi handlar där) Sen äter vi! Vi är inte det minsta förändringsbenägna när det gäller vårt fredagsmys. Ibland funderar vi på att kanske ändra på något, men det slutar alltid på samma sätt; krustader med lyxig skagenröra, smaskiga ostar, kex och riktigt fettdrypande ölkorv. Alltihopa sköljs ner med något gott, runt 8% alkoholhalt, och avslutas med en chokladbit. För min del är det helnöt som gäller medan Magnus är fast i sin Kina-choklad. Efter detta frossande är den enda naturliga fortsättningen att vi, efter att ha krupit ihop tätt tillsammans i soffhörnet,  somnar gott framför TV:n. Inte så sexigt och glamouröst, men mysigt!

Precis HÄR skulle jag nu ha haft en bild på läckerheterna vi avnjutit, speciellt då jag märkt att om man inte lägger ut bilder till vartenda blogginlägg är det inte en jäkel som läser det, men eftersom vi var väldigt hungriga ikväll blev uppläggningen av det enklaste slaget och ej så bildskönt. Jag bjuder på en bild av något annat läckert istället, håll till godo!

Och kom ihåg! En regnig helg är den perfekta ursäkten för att inte göra någon som helst nytta what so ever! Kanske bemödar man sig inte ens med att ta sig upp ur sängen…

Ha en underbar helg! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s