Riden av Nattmaran

Standard

Att först packa ihop, rensa upp och avsluta ett jobb, för att genast hoppa på ett nytt med massor att sätta sig in i har tagit på krafterna. Nu känner jag mig ganska urlakad, trots att jag sovit en hel massa timmar. Det blir en riktig slappardag idag. Ev blir det en sväng till affären för att köpa mer godis, i övrigt ska det bli så lite gjort som möjligt. Matt i kroppen, tom i huvudet.

Jag har drömt så mycket tokiga, otrevliga saker de senaste nätterna! I drömmarna har jag bland annat skällt ut en före detta kollega, gift mig med min exman, sett olyckor hända mina barn och en massa annat skit. Några av de allra värsta scenarion jag kan tänka mig!

Stress kan man ju alltid skylla på, och det har säkert sin del i det hela. Jag är inte så inne på det där med drömtydning, men de tre nämnda ter sig ganska uppenbara. Jag oroar mig för mina barns säkerhet, är rädd att upprepa gamla misstag och jag har en önskan om att jag hade vågat vara mer uppriktig. Det här är frågor som varit högaktuella på sistone!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s