Mamma, han har en krokodil!

Standard

Nyskurat hem och nyskrubbade barn som ligger nerbäddade i renbäddade sängar. Magnus tog hand om trädgården så gräset är klippt och poolen är tömd. Så himla skönt! Nya naglar har jag också, som ömmar lite när jag skriver med dem. Jag vet, ännu ett urfånigt I-landsproblem inte ens värt att nämna. Imorgon är det jobb och skola som gäller igen, utom för Sanna som inte börjar förrän på onsdag. Hon har dock redan börjat förberedelserna hör jag. Snabba steg som rör sig av och an på övervåningen, vatten som skvalpar av och till, garderober och lådor som öppnas och stängs. Ja, det är mycket att tänka på inför en ny årskurs!

Som ni kanske vet har vi en båt som står här vid tomten, en som vi är fria att använda så mycket vi vill när den är ledig. Det är liksom dealen, båtplats mot fria båtturer. Helt perfekt! Idag var det dock ägarna själva som var ute och tuffade runt på älven. Just innan vi gick upp för nattning ringde det på dörren, och småtjejerna var givetvis snabbast dit. Elina ropade upprymt:

– Mamma, han har en krokodil!!

Det visade sig vara båtägaren som kommit tillbaka, och inte tomhänt. Han hade fått en firre på kroken, en rejäl gädda närmare bestämt, och det var kanske inte så underligt att tjejerna trodde att det var en krokodil. Döm själva!

Storfiskaren Tony!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s