Tack o hej, leverpastej!

Standard

Det är mycket nu, och jag är riktigt jädra skittrött!

Jag orkar inte med konflikter utanpå det, så jag gör ett uppehåll i att vädra kritiska åsikter, det är lugnast så. Det är svårt att uttrycka sig tillräckligt klart för att inte bli missförstådd. Ingen är perfekt och att vara förälder är det svåraste jobbet som finns. Jag har knappast gjort någon hemlighet av mina tillkortakommanden genom åren, och hur mycket dåligt samvete och ångest jag haft när jag känt att krafterna inte räckt till. Sen kanske jag ändå har gjort/gör ett bra jobb, såväl med mina egna barn som med forna elever, eller så har jag bara haft tur. Mina metoder funkar inte för alla, och de kanske inte är bra över huvud taget. Vissa föräldrar tycker det är charmigt när deras barn är kaxiga och ”tar för sig”, det tycker inte jag.

Alla som kämpar och gör sitt bästa: Bra jobbat! Resultaten kommer förr eller senare.

Ni som är lata, ignoranta, uppmuntrar elakheter eller sopar problemen under mattan: Tänk om!

Eftersom tanken med den här bloggen är att kunna minnas tillbaka på livets skeenden, tankar och svängningar publicerar jag inga kommentarer som jag hellre vill glömma.

Jag tänker låta detta vara mitt slutord i denna fråga för nu.

Peace!

»

  1. Det gör du rätt i ! 😉 Jag tror du gör rätt i det mesta, och du gör rätt i att säga hur du vill ha det här också. Den enda sanna vägen…fortsätt så! 😉

    • Tack Mill. Ja, jag är ju som jag är trots allt, och har svårt att låta bli att säga vad jag tycker. Men man ska ju veta när det är dags att vara tyst också…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s