Jag och Lena Ph!

Standard

Eftersom jag fortfarande är mol allena, *suck*, är TV:n min bästa vän. Lena Ph är på Hellenius hörna, och jag gillar verkligen henne. Jag har aldrig köpt en skiva, sett en show eller letat klipp på YouTube, men jag har ändå en speciell relation till henne.

Hon är trevlig, duktig, snygg och sexig utan jätteboobs och ankläppar. Hon känns som en människa som jag skulle trivas att umgås med, och kvällens program förstärker känslan av en härlig människa med självdistans och humor.

Men det är inte därför det är jag och Lena! Nej, nej! Det är när det vankas karaoke som min Lena Ph-passion slår ut i full blom! Härliga tider när man får gasta på till en Lena-dänga!

Och jisses vad jag kände igen mig när hon pratade om sina svårigheter att kallprata och mingla. Kallprat är det värsta jag vet!  Det finns inget som stressar mig mer än när man ska gå runt och prata om ingenting med människor man knappt känner. Usch! Fruktansvärt! Om man är nykter vill säga. Med lite under västen går det betydligt lättare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s