Jag älskar djur!

Standard

I inlägget innan skrev jag om kärleken till djur, och att det ibland kan bli rätt komiskt hur djur upphöjs till något otroligt märkvärdigt, och det kunde tydligen tolkas som att jag ser ner på djurägare. Så är det inte, jag har själv haft djur, älskar djur och hoppas ha fler djur i framtiden.

Djur skapar trivsel och kan vara jättehärliga, men man skaffar dem ju för att man vill ha ut något av det, om inte annat så söker man sällskap, utlopp för sin omvårdnande sida eller en känsla av att man är betydelsefull för en annan individ. Och eftersom man förväntar sig att få ”betalt” på detta sätt är kärleken inte ovillkorlig. Betalningen ligger i just det, att djuret är beroende av sin ägare för sitt välbefinnande, och om man tolkar det som kärlek eller naturliga instinkter får vara upp till var och en. Att min syn på djur är lite mer krass betyder inte att jag inte tycker om dem eller anser att de fyller sin funktion, för det gör de helt klart.

Reaktioner, vare sig de är positiva eller negativa är välkommet på allt jag skriver, men det är tråkigt att bli misstolkad. Hoppas att jag förklarat mig lite nu. Även om det finns de som tror annat så strävar jag efter att göra det jag i själ och hjärta är det bästa för mig och de jag älskar.

Peace 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s