Inga kulor i grenen ännu, men nu är staken framme!

Standard

Tjejernas förkylning som kom mycket häftigt igår kväll tycks ha försvunnit lika hastigt, så imorgon är vi tillbaka i skolan alla tre. Det var faktiskt ett otroligt snabbt tillfrisknande, så nu kommer alla garanterat tro att jag fejkat. Skönt att de är så gott som friska, men ändå typiskt på nåt sätt. Ni som läst morgonens inlägg förstår säkert vad jag menar.

Dagen gav mig tillfälle att ge prov på min oöverträffade smidighet (ja, jag är ironisk) när jag ålade mig förbi allehanda byggmaterial, ända längst in i förrådet för att lirka ut kartongerna med julpynt. Och eftersom jag var smart nog att vänta tills det blivit mörkt gick det jättesnabbt att städa av tillräckligt för att få plats med lite tomtar och ljuslyktor. Jag har också hunnit beställa lite julklappar, och eftersom min stressnivå varit för hög ett tag så såg jag till att avboka allt som går att skjuta på framtiden. Tandläkarbesök tex, det får vänta. Har man redan väntat 10 år gör nog inte ett par månader extra någon större skillnad.

Lite mindre stressad, lite nöjdare. Lite god sömn nu bara så kanske livet börjar kännas anständigt igen.

»

  1. Annars får jag en känsla av att blir minst stressad av att vara på jobbet så här i juletid jämfört med att vara hemma och inte riktigt orka göra allt man borde och ändå inte kunna vara på jobbet för att hinna med allt man borde ha gjort före jullovet. Själv vaknade jag upp med ett ryck kl 5 i morse och undrade vad åk 1 skulle sjunga på avslutningen. Kunde jag göra nåt åt det hemma i sängen mitt i mörka decembernatten? Jo, oroa mig…;-) Roligt att nån mer än jag skriver lite då och då! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s