Halleluja! Jag har lösningen på ”alla” Facebook-problem!

Standard

Ni som tycker att det är jobbigt att få inbjudningar till appar på Facebook:

Blockera den aktuella applikationen. Det kostar dig ca två sekunder. Max!

Ni som gnäller över att folk uppdaterar sin status för ofta, skriver meningslösa statusmeddelanden, skryter över sitt fantastiska liv etc. etc:

Radera din profil!

Ovanstående gäller för i övrigt de allra flesta Facebook-relaterade problem jag kan komma på. Genialiskt va?

Facebook lever inget eget liv utan består av de människor ni lagt till som vänner. Om era vänner vill berätta något för er, tipsa om något spel de gillar eller dela sin glädje över något, var ligger problemet?

Det är konstigt att det i ett nätverk där man själv väljer vem man vill kommunicera med tycks vara helt ok att uttrycka sånt man aldrig skulle säga direkt till folks ansikten. Eller, har jag fel?

Ett svar »

  1. Du har helt rätt! Men ack så svårt att gå från ord till handling, dvs att radera sitt konto. Kan man det? Jag öppnade ju ett 2007 som jag sen ångrade för att jag ville heta ”millroll”, men kunde inte radera det. Så jag öppnade ett nytt under namnet millroll. Sen ångrade jag mig igen och ville heta det jag heter, men då var det svårt att få heta mitt riktiga namn.Det dröjde ett tag.
    Hur som helst önskar jag ibland att jag kunde bara klicka bort alltihopa, fast det beror inte på andras kommentarer utan att jag tröttnar på mig själv när jag är på facebook. Jag står mig upp över öronen, men er andra är jag däremot fortfarande nyfiken på. Men håller jag mig borta ett par dagar bara, känner jag mig väldigt duktig. Nu när jag är hemma för att jag är förkyld är det dock förkylt…;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s