Tråkigt!

Standard

Magnus ska åka iväg med jobbet på julbordskryssning, och hur mycket jag än unnar honom allt roligt i världen så kan jag inte låta bli att tycka att det är skittråkigt. Han ska ju vara hemma hos mig ju! Men men, det är ju bara ett drygt dygn innan han är hemma igen. En påminnelse om hur bra man har det som får somna och vakna med den man älskar.

Jag läser artiklarna om campingen på Peace and Love. Fulla tonåringar och allt som kommer med det. Över min döda kropp skulle någon av mina tjejer någonsin få åka iväg på något sådant, inte så länge jag har något att säga till om. Speciellt eftersom jag själv har erfarenheten av att under en period bo på ett ställe där partyt aldrig tog slut. Gå på festivaler är givetvis helt ok, men inte att supa på en camping. Som ung tjej far man lätt väldigt illa på ett sådant ställe, självkänslan tar stryk och gränserna för vad som är ok och hur andra ska tillåtas behandla en kan bli helt tokiga.

Man kan inte skydda sina barn från allt, men precis som mina föräldrar gjorde kommer jag att stå och vänta och hämta hem mina flickor från uteställena vid stängningsdags när den tiden kommer. Tycker de det är pinsamt att morsan kommer och hämtar, ja då får de väl stanna hemma istället. Så det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s