Lycka och ålderstecken!

Standard

Jag vet inte om det är tack vare behandlingen på ”Zon´t är livet”, ”tricken” som Lena lärde mig,  att jag tagit upp träningen lite smått, jullovets snara ankomst, att jag är så kär i min fina man och så stolt över mina ungar eller vad, men jag har känt mig så himla glad och minst 50 kg lättare de senaste dagarna. Och när man mår bra drar man till sig bra saker! Situationen på jobbet är på gång att förbättras rejält och här hemma är alla goa och glada.

Skit samma att vi ligger gruvligt efter med alla julförberedelser, livet är toppen och vi ska ha en supermysig jul.

Och i söndags var jag och Simon på Borlänge musikskolas ”Musik i julbrådskan”, där musikskolans elever, inklusive Ungdomskören där Sanna är med, bjöd på en riktigt, riktigt bra föreställning. Så snart det släcktes ner och musiken började spelas var jag nära att börja böla för att det var så stämningsfullt, och den känslan kom tillbaka med jämna mellanrum. (Jag ser det som ett ålderstecken, men det är ok.)

Många skratt blev det också, vår käre Sölve var så rolig som konferencier, och jag hoppas att det inte var hans sista julbrådska, även om han sagt att det skulle vara det. Och jag hoppas även att Borlänges kommunpolitiker tar sitt förnuft tillfånga och slopar alla idiotiska tankar på nedskärningar inom musikskolan.

Musik sprider glädje, godhet och kärlek, och vad behöver vi bättre än det i denna galna värld? Ingenting!!

Musikskolans ungdomskör fyllde hela aulan med sina vackra stämmor.

Ser ni tomteluvan längst ner till vänster? Där står Sanna!

(Lite dåligt siktat av tidningens fotograf tycker jag…;)

»

  1. Hej åsa,
    Ta det lugnt i julbestyren! Alla krav vi har på oss själva borde inte finnas! Det blir jul ändå, tro mig. Jag tror inte barnen kräver det. Ha en go` och glad jul på er alla.
    Kram/ Elisabeth i Mora.
    P.S. Sängarna funkar än.D.S.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s