Där fick jag!

Standard

Jag var ju kaxig för ett tag sedan och skröt om mitt förbättrade immunförsvar. BIG MISTAKE! Som om jag bett om det har jag och övriga familjen drabbats av sjuka efter sjuka. Årets första två månader har varit de sjukaste jag kan minnas, inte många dagar har hittills passerat då samtliga familjemedlemmar varit krya. Förkylningar, feber, hosta och magsjuka har cirkulerat runt, runt och vi har liksom aldrig helt hunnit återhämta där emellan.

Men nu ska det vända! Mellan nysattackerna planerar jag en lunch med magiska egenskaper; en soppa som tar livet av varenda liten förkylningsbacill! En vitlöksspäckad soppa som kommer att få oss att stinka apa men göra oss friskare än friskast. Sedan håller vi oss friska resten av året. Japp, så blir det!

En av de sällsynta dagarna när alla faktiskt mådde riktigt bra var finaste Elinas 10-årsdag. Hon firade med ett riktigt tjejparty med pizza, glass, lekar och dans. Det var så gulligt och mysigt, det märks verkligen att de börjar bli stora. De satt lugnt och fint runt matbordet och avhandlade stora frågor som killarna i klassen och universums oändlighet. Och de gamla klassikerna sanning eller konka, hela havet stormar och viskleken är still going strong.

Jag vill inte lägga ut några bilder från det då jag inte frågat föräldrarna om lov, men bjuder på dagsfärska bilder av tjejerna istället. Aningens blankögda och rödnästa kanske, men lika fina ändå.

Amanda sitter klistrad framför Barnkanalen och Elina myser i sin one-piece som hon fick i födelsedagspresent.

Och vi har något riktigt roligt att se fram emot! Till påsk ska vi få äran att ta hand om världens sötaste lilla kattflicka Ellen.  Det är min goda vän Lisa som fått kattungar, och vi ska bli fodervärdar åt den här lilla fröken. Vi längtar!

Alltså, det är inte Lisa själv som fött katterna, utan hennes katthona, men det hoppas jag är underförstått…;)

Och om ni själva är intresserade av en vacker Maine Coon-misse finns det fortfarande lediga kattungar. Kolla in Lisas hemsida: http://www.weikums.se och titta på Ellens fina syskon. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s