Festivalpremiär!

Standard
 
Jahapp, så har man varit på sitt livs första rockfestival! Lite coolt att börja med att uppträda på Stora scenen med ca 20 000 i publiken tycker jag. 🙂
 
Vilken känsla! Det var vekligen superkul och en fantastisk upplevelse som jag gärna vill uppleva fler gånger. Inte heller helt fel att efteråt bli bjuden på skumpa och trerätters middag i VIP-tältet där vi även fick frottera oss med storheter som Saxon och Whitesnake. Vi underhöll övriga gäster genom att sjunga snapsvisa efter snapsvisa. Jag är inte helt säker på om det verkligen uppskattades men kul hade vi och fick faktiskt en och annan applåd också!
 
Nästa grej som händer är konsert med Gesundakören på midsommarafton och så åker vi till Irland ett par dagar senare. Wohoo!!  
 
Från det ena till det andra har jag idag drabbats av ensamhetsnedstämdhet. Jag har varit singel i över ett år nu och trots att jag älskar mitt liv med tjejerna och allt kul som händer saknas den där speciella personen som ser mig som något extra och väntar på mig när jag kommer hem. När kommer drömprinsen??

»

  1. Tack för omtanken! Jag tycker redan att ryggen känns liiiite bättre…måste ro på det. Kan i alla fall sitta i samma ställning flera minuter utan at ryggen skriker. Och om jag nu säger att jag tror att drömprinsen kommer vilken dag som helst, så hjälper nog det också, ska du se. Det är ju tanken som räknas. Och nu när du är rockstjärna och allt 😉 Vilken drömprins kan stå emot nåt sånt? Kram tillbaka =)!

  2. Jag tänkte/trodde att något sånt där drömprinsigt hade dykt upp under allt farande att å fram mellan Mora och Stockholm å andra resor?! Men icke…
    Då håller jag tummarna att prinsen knackar på snart…Tänkt om du får fel på något i huset och så ringer du en hantverkare och så knackar det på dörren och när du öppnar i bikini (eller nåt) så står en underbar karl där med blå snickarbyxor och verktygsbälte och blixten slår ner. Kärleksblixten, alltså…(hehe)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s