Virrhöna!

Standard
 
Det blir inte mycket skrivet nu trots att jag har massor att skriva om. Jobb, husrenovering och allt annat tar mycket tid!
 
Tack vare massiva hjälpinsatser från min kära mor som jobbar som en besatt från tidig morgon till sen kväll med att mitt hus ska bli klart finns det chans att jag kan flytta in till helgen.
 
Mamma, du är helt otrolig!!!
 
Hoppas verkligen att jag blir lika "orkeslös" när jag blir pensionär!
 
Själv är jag trött, så trött att jag virrar ihop saker och ting. Igår handlade jag men glömde plötsligt bort vad jag gjorde i affären över huvud taget, sedan körde jag mot körriktningen i rondellen…
 
Hoppas ingen polis läser detta, i såna fall skojade jag bara nyss!
 
Återkommer…

»

 1. Det är alltid lika roligt att läsa din blogg, hoppas att det blir mer tid nu när ni flyttar in 🙂 jag får komma och kolla hur allt ser ut nu när jag kommer hem, imorgon kväll eller på fredag 🙂
   
  Hälsa alla, kramar annika

 2. Har du tänkt på att mamma kanske tänker på följande sätt – trots att hon är en bra mamma:
  När huset är klart, då flyttar Åsa med barnen och jag återfår min frihet… Man kan göra allt för att återfå sin frihet – se på fångarna som rymmer ifrån rymningssäkra fängelser. Vetskapen hos dem borde vara: Om jag rymmer, blir jag efterlyst, jagad – att vara efterlyst, jagad är väl ingen frihet ändå rymmer det interner från sina förvaringar – fängelset.
   
  kvinnan är starkare än mannen – i min klass går det en fyra barnsmamma, som anser som mig att skolan är lika förvirrande. Hon har inte sig själv att tänka på utan fyra ungar, dessutom är hon gift – vi kan räkna in honom som barn nummer 5.  Hon har ca 6 mil pendling till skolan. De bor i en villa, samt hon arbetar extra inom skola och vård. Det finns statistik och vetenskapligt bevis på att Kvinnor som gör karriär, har oftast dubbla arbeten att tänka på – karriären samt hemmet, barnen ev. mannen.  
   
  Ärligt talat– hennes situation blir för mig en motivation, att inte ge upp, jag har inte fyra ungar att tänka på, samt ett förhållande, bor ca 5 minuters cykelväg från skolan och mitt extra arbete. Jag bor i en bostadsrätt – vilket innebär enklare än att bo i hus, inget trädgårdsbestyr. Mitt liv som student verkar vara lättare och blandar man in vetenskapen, då har jag det jätte bra.
   
  Kvinnor är bättre människor än män, bevisen finns i Mora en mamma som sliter för att dottern ska flytta. Dottern – en mamma som sliter för att huset ska bli klart.
   
  Mammor är världens bästa uppfinning även om de är förvirrade och kör fel i rondeller
   
   
  Ove

 3. Var rädd om dig bara! Jag blev lite orolig när jag läste det där om att du glömde vad du gjorde när du handlade, sånt där hände mig strax innan jag gick i väggen, jag glömde bort var jag var, hittade inte hem från jobbet trots att jag kört den vägen hundratals gånger, \’såg\’ inte trafiken utan körde rätt ut och såna saker. Gå inte in i väggen, det gör så ont!
   
  Mina föräldrar är kanske inte riktigt så pigga men de hjälper oss så mycket så jag får dåligt samvete… Pappa var med och målade alla fönster (i huset som vi säljer…) och de har inrättat ett av sina rum till att vara vårt bibliotek tills vårt blir klart (vi skjuter upp det till våren…) och våra ungar tar de hand om hela tiden när vi inte hinner för allt jobb med husförsäljningen.
   
  Köpa hus är jobbigt men sälja hus är det värsta jag varit med om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s