Så trött, så trött…

Standard

Jag har ju skrivit om mitt jobb tidigare, att det är ett roligt jobb med härliga elever och kollegor. Så är det verkligen! Det är kul att få göra olika saker, det är mycket praktiskt arbete utöver själva lärarjobbet, och de intensiva arbetsdagarna flyger fram.

Men så är det ju det där att man ska orka! Helst vill man ju ha lite energi kvar till sin familj också…

Veckorna går i ett! På måndagkvällarna är det kör, på tisdagar är det läxkväll, någon dag i veckan vill jag hinna hjälpa barnen med spelläxan, på torsdagarna är jag chaufför till fritidsgården osv osv…

På fredagskvällarna sover jag i soffan! 😛

Jag hade aldrig fått ihop min tillvaro med dessa långa arbetsdagar och alla förpliktelser utan min helt igenom underbara sambo och blivande make! Varje dag när jag kommer hem har han hämtat hem alla barnen och lagat middag. Jag behöver bara sätta mig till bords!

Och jag som alltid varit ensam om ansvaret för hem och barn, blir tårögd av lycka av att ha en man som fixar och donar, och faktiskt tar större del av det dagliga arbetet än vad jag gör, trots att han också har ett krävande arbete.

Tack älskling! Jag släpper dig aldrig! ❤

Jag vet att det är en tuff årstid, och att det blir bättre när ljuset och värmen kommer tillbaka. Jag försöker hålla fast vid den tanken, för nu är jag slutkörd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s